Un top al celor mai bune filme cu Spider-Man

Am intocmit un top cu cele mai bune filme in care a aparut Omul Paianjen. De la trilogia lui Sam Raimi, la cele doua filme apartinand lui Marc Webb, iata diferitele adaptari in care apare cunoscutul super erou.

Spider-Man este un erou care a stiut sa se impuna la cinema. Diferitele adaptari ale acestui personaj Marvel creat de catre Stan Lee si Steve Ditko sunt adevarate capodopere insa mai sunt una sau doua nu tocmai reusite.

The Amazing Spider-Man 2 (2014)
Marc Weebb s-a facut cunoscut cu comedia romantica 500 Days Of Summer. La cinci ani de la Spider-Man 3 care avea menirea de a incheia trilogia lui Sam Raimi, Sony decide sa reia franciza Spider-Man. In 2012 este deci lansat The Amazing-Spider Man si, doi ani mai tarziu, The Amazing Spider-Man 2. Andrew Garfield reia rolulul lui Spider-Man pentru a doua oara in timp ce Emma Stone o interrpeteaza pe Gwen Stacy si Jamie Foxx pe Eelctro, marele antagonist.

Spider-Man: Homecoming (2017)
La trei ani de la The Amazing Spider-Man 2, Omul Paiajen se reintoarce. Insa, de data aceasta, totul este diferit. Sony incredinteaza personajul lui Peter Parker studiourilor Marvel. In acest film, Spider-Man evolueaza alaturi de Iron Man care devine mentorul sau. Peter Parker este mai sensibil, mai copilaros dar si mai generos.

Spider-Man: Far From Home (2019)
Spider-Man: Far From Home se aseamana in mare masura cu Homecoming insa, actiunea este mult mai bine gestionata de data aceasta. Far From Home reprezinta evolutia pozitiva a formulei Homecoming: mai amuzanta, mai bune dozata, mai bine realizata si mai bine scrisa.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Este, fara indoiala, cel mai reusit film din trilogia lui Jon Watts. Filmul ne aminteste de personajele provenite din alte francize Spider-Man. Un fel de Avengers deghizat, Spider-Man: No Way Home poate fi comparat cu niste benzi desenate mai mult decat reusite si propune aparitii in toate sensurile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *