Trei cele mai bune filme online din toate timpurile

O scurtă listă cu 3 dintre cele mai bune filme făcut vreodată la care trebuie neapărat să te uiți.

1. The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption (Închisoarea Îngerilor) este un clasic atemporal al cinematografiei americane care spune povestea a doi deținuți, Andy Dufresne și Ellis Boyce, care formează o legătură strânsă în timp ce își ispășesc pedeapsa în Penitenciarul de stat Shawshank. Încă de la început, este clar că acesta va fi un film profund emoționant și puternic din punct de vedere emoțional, pe măsură ce ne sunt prezentate personajele și circumstanțele lor respective.

Unul dintre lucrurile care ies cel mai mult în evidență la The Shawshank Redemption este distribuția incredibilă de actori, care oferă unele dintre cele mai memorabile și nuanțate interpretări din cariera lor. Morgan Freeman și Tim Robbins se remarcă în mod deosebit în rolurile lui Andy și, respectiv, Ellis, iar chimia lor pe ecran este electrică.

Narațiunea filmului este, de asemenea, incredibil de bine scrisă, cu o poveste convingătoare care ne menține implicați și investiți pe tot parcursul filmului. The Shawshank Redemption este un film care explorează experiența umană într-un mod care este atât universal, cât și profund personal, iar această combinație de personaje convingătoare și o poveste bine construită este cea care face din acest film un clasic atemporal și durabil.

În concluzie, The Shawshank Redemption este un film care nu trebuie ratat. Este o capodoperă a cinematografiei americane care va lăsa o impresie de durată asupra tuturor celor care îl văd. Dacă nu ați avut încă plăcerea de a vedea acest film, vă recomand să îl vedeți cât mai curând posibil. Este o experiență pe care nu o veți uita prea curând.

Nu de alta, dar își merită locul întâi nu doar în top-ul IMDb, ci în aproape orice top de filme. Închisoarea îngerilor se găsește pe FilmeCEAS, un loc plin de filme online gratis subtitrate în limba română și format HD.

2. Schindler’s List

Acest film prezintă atrocitățile cu care s-au confruntat evreii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După înfrângerea Poloniei, germanii au preluat controlul asupra Poloniei, interzicându-le evreilor să dețină afaceri, birouri etc. Aceștia au fost obligați să muncească în regim de muncă forțată pentru germani.

Un om de afaceri german, pe nume Oscar Schindler, crede că aceasta este o bună oportunitate. El a contactat oameni de afaceri evrei pentru capital și a recrutat mulți muncitori evrei în industria sa, deoarece erau ieftini. Dar după ce a văzut masacrul evreilor cu mâinile soldaților germani, el simte durerea evreilor.

Și decide să cumpere 1.100 de evrei și să-i transfere la cealaltă fabrică a sa din orașul natal, astfel încât să poată supraviețui cu toții până la sfârșitul războiului. Din această cauză ajunge să fie falit, dar chiar și așa nu-și regretă decizia, ceea ce îl face mai divin. Acest film este excelent pentru că descrie o perioadă în care evreii au suferit foarte mult.

Unele scene din acest film sunt atât de sfâșietoare încât te vor face să plângi. Există o scenă în care toți copiii erau separați de părinții lor de către germani. Unii copii decid să se ascundă pentru ca germanii să nu-i găsească. Unii se ascund sub podeaua de lemn, alții în coșuri de fum, iar alții se ascund în latrinele în care sunt depozitate fecale umane.

Acest film demonstrează cum era supraviețuirea umană în acea perioadă. Cel mai frumos lucru la acest film este că se bazează pe o poveste reală, acești evrei salvați sunt cunoscuți sub numele de evreii lui Schindler. Trebuie să-l vedeți.

3. Forrest Gump

Ca să începem, totul în acest film este magnific și minunat. Urmează viața unui om care are un IQ sub medie și modul în care inocența și dragostea sa pentru alți oameni îl modelează în ceea ce este.

În rolul lui Forrest Gump este Tom Hanks, care cred că face o treabă mai mult decât bună. Este una dintre cele mai bune interpretări pe care cred că le-a făcut vreun actor. Chiar merită acel premiu pentru cel mai bun actor și mă bucur că l-a primit.

Povestea este înduioșătoare și emoționantă, care este plină de comedie și tragedie. Iubesc acest film atât de mult și cred că este unul dintre cele mai bune filme din istorie.

Când omenirea se va uita în urmă la filmele pe care le-am făcut, sper să găsească filme ca Forrest Gump și cred că acest film va trăi pentru totdeauna.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *