Top seriale coreene pe care să le vezi pe Netflix

Daca esti in cautarea unor altor seriale foarte bune dupa ce ai vazut Squid Game, iti recomandam urmatoarele seriale.

Love Alarm. Este un serial care ne duce intr-o lume unde exista o aplicatie care il alerteaza pe oameni daca exista cineva in jur care are sentimente pentru ei. La inceput, aplicatia are foarte multi utilizatori si fani, dar incet-incet oamenii isi dau seama de faptul ca isi doresc o romanta adevarata si naturala, fara aplicatie.

Start Up. Povestea se desfasoara in Silicon Valley coreeana si ne-o prezinta pe Seo Dal-mi, o tanara stralucitoare care vrea sa isi creeze propria firma si sa aiba un succes asemanator cu al lui Steve Jobs. Ni se prezinta aici si destimul lui Nam Do-sam, un geniu al matematicii, care are propria sa firma dar care nu prea se bucura de succes. Cei doi se intalnesc din intamplare.

Vincenzo. Vincenzo este adoptat si dus in Italia unde creste si este educat. Devine avocat si sef al mafiei pana cand fratele sau vitreg ordona moartea sa si trebuie sa fuga in Coreea. Aici incepe planurile de razbnare pentru a distruge familia Cassano.

Sweet Home. Fanii gen horror vor adora fara doar si poate acest serial. Ni se spune aici povestea unui tanar, care, dupa ce si-a pierdut familia, se muta intr-un nou apartament. Totul pare normal, pana cand evenimente ciudate se produc si unii oameni se transforma in monstri.

Move to Heaven. Este un serial foarte emotionant. Principalele sale persoanaje sunt un tanar si unchiul sau care trebuie sa faca curatenii traumatice, dar care ajuta si familia sa spuna povestea celor care au plecat dintre noi si care i-au lasat in suspans, fara sa isi ia macar ramas bun. Este unul din serialele coreene cel mai bine notat pe Netlix.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *