Top seriale a căror reîntoarcere o așteptăm cu nerăbdare

Esti un adept al celebrului binge – watching si te uiti de obicei la toate serialele care apar pe Netflix? Iata care sunt in acest caz, cele mai asteptate seriale ale momentului.

The Umbrella Academy, sezonul 3. Reintoarcerea acestui serial se confirma putin cate putin. Anuntat pentru primul trimestru din 2022, sezonul 3 va avea 10 episoade. Va urmari familia Hargreeves, dar si noile personaje care au aparut in sezonul 2.

Peaky Blinders, sezonul 6. Ultimul sezon al celebrului serial este foarte asteptat de toti fanii. In aceste ultime episoade, ii vom regasi nu doar pe Tommy Shelby, dar si pe Alfie Solomons! Si ultimele imagini dezvaluite de BBC au confirmat si ca Tom Hardy revine.

Stranger Things, sezonul 4. Pandemia de Coronavirus, a facut ca acest sezon sa intarzie mult. Initial prevazut pentru inceputul anului 2021, acesta va reveni in primavara anului 2022. Nicio data oficiala nu a fost inca anuntata, dar Netflix a dezvaluit un prim trailer extrem de intrigant.

The Crown, sezonul 5. The Crown, serialul cu un success enorm, va reveni cu sezoanele 5 si 6. Aceste doua noi sezoane vor avea insa si o schimbare de casting, ca de obicei. Olivia Coldman ii va lasa locul lui Imelda Staunton, Dominic West va fi printul Charles si Elizabeth Debicki va fi printesa Diana.

Lupin, partea a treia. Partile 1 si 2 de la serial au fost un veritabil succes. Filmarile au inceput in noiembrie 2021 deci sigur va aparea noul sezon in 2022.

Young Royals, sezonul 2. Aici ni se prezinta celebrul print Wilhelm care merge la un prestigios internat dupa ce si-a dezonorat familia. Aparut in iulie 2021, serialul suedez va avea un sezon cu numarul 2 in curand. O veste excelenta deoarece prima parte s-a incheiat cu numeroase intrigi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *