Top 5 cele mai așteptate conținuturi Netflix în 2022

Timpul trece foarte repede. Anul 2022 si luna ianuarie sunt deja aici.

Pentru a incepe anul 2022 asa cum trebuie, Netflix a pregatit cele mai frumoase noutati, filme sau seriale de vizionat sub patura in serile reci de iarna.

Intre sezonul 3 de la The Hook Up Plan sau noua drama britanica Munich: The Edge Of War, chiar vei avea de unde alege pentru toate gusturile.

The Hook Up Plan, sezonul 3. Prietenia va pusa la grea incercare intre fete, din cauza unei revelatii cu privire la povestea de dragoste dintre Charlotte si Maxime. Si toate trebuie sa faca fata provocarilor vietii- Julio si Elsa vor sa aiba un bebelus, Maxime se prezinta la alegerile municipale si vrea sa scape de imaginea sa de macho…

Rebelde. La Elite Way School, un prestigios internat privat din Mexic, o gasca de elevi se pregateste sa infiinteze o formatie. Intre cursuri, familie si spectacole de tinut, nu este foarte usor sa jonglezi cu reusitele…

The Royal Treatment. Izzy, originara din New York a coafat celebritatile in timpul casatoriei unui frumos print. Dar, se indragostesc unul de altul. O alegere se impune- dragoste sau datorie?

Munich: The Edge Of War. In toamna anului 1983, Europa se afla pe marginea prapastiei. Adolf Hitler se pregateste sa invadeze Cehoslovacia si guvernarea Neville Chamberlain incearca cu disperare sa gaseasca o iesire pacifica din criza. In acest context de tensiune international, Hugh Legat si Paul von Hartmann merg la Munchen pentru a participa la o conferinta.

Neymar: Haosul Perfect. Este unul din cei mai cunoscuti si cel mai bine platit jucator din lume si din istorie. Neymar este un erou pe teren, dar si o figura controversata in afara acestuia. Este un documentar in trei parti care ne prezinta locul pe care il ocupa sau nu Neymar in legenda sportului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *