Spider-Man: No Way Home – Cel mai bun film 2021?

Spider-Man revine pentru a treia aventura solo intitulata No Way Home. Interpretat in continuare de Tom Holland, super-eroul va fi nevoit sa infrunte mai multe amenintari. Insa, numarul de raufacatori sunt de ajuns pentru a ne oferi un film bun?

O echipa castigatoare nu se schimba. In continuare dirijat de Jon Watts si cu Tom Holland in rolul principal, Spider-Man: No Way Home are sarcina dificila de a permite studiourilor Marvel sa redecoleze in box-office.

Intriga filmului
No Way Home incepe exact de unde s-a oprit cel de-al doilea film al trilogiei, Far From Home. Lui Spider-Man i se dezvaluie identitatea secreta si acesat lucru ii va da intreaga existenta peste cap. Nu doar existenta sa ci si cea a celor din jurul sau, in special viata lui Ned si a lui MJ.

Dornic sa repare aceste lucruri, Peter va merge sa il vada pe Doctor Strange pentru ca acesta din urma sa faca o vraja in asa fel incat toti sa uite ca el este Spider-Man. Doar da, din cauza unor intreruperi, intervine o bresa in care reusesc sa intre numerosi dusmani veniti din alte universuri.

Este Spider-Man: No Way Home la inaltimea asteptarilor?
Spider-Man semneaza reintoarcerea unor raufacatori interpretati de Tobey Maguire si Andrew Gardfield. Doar ca, de data aceasta, acestia din urma vor fi nevoiti sa infrunte un Spider-Man diferit. Un Spider-Man venit din MCU. Umorul este omniprezent la fel ca in primele doua parti ale filmului. Este aici prezenta o varianta extrem de infantila a celebrului erou. Pentru el, orice este un pretext bun pentru glume.

Cert este ca, indiferent daca vi se pare un film bun sau nu, Spider-Man: No Way Home a devenit primul film din pademie care reuseste sa depaseasca pragul de un miliard de dolari. Intervalul in care a depasit aceasta borna este unul record, in doar 12 zile de la lansare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *