Serialul – I Know What You Did Last Summer

I Know What You Did Last Summer – un serial care merita sa fie descoperit

I Know What You Did Last Summer. Daca aceasta fraza nu iti spune nimic, este mai mult decat sigur din cauza faptului ca nu ai vazut cele doua celebre slashere din anii 1990 cu Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr sau Jennifer Love Hewitt. Aici ni se propune o versiune modernizata a filmului din anul 1997 si al romanului cu acelasi nume scris de Lois Duncan.

In I Know What You Did Last Summer urmarim un nou grup de adolescenti care sarbatoresc absolvirea liceului. Dupa ce pleaca de la petrecere, unde au consumat droguri si alcool, lovesc pe cineva cu masina… la un an dupa acest incident incep fiecare sa primeasca amenintari de la o persoana anonima. Ocazie cu care o multime de secrete reapar la suprafata, dar si adevarul cu privire la acea noapte.

In serial o regasim pe Madison Iseman, care a fost vazuta mai ales in Jumanji: Welcome in the Jungle care are rolul gemenelor Allison si Lennon. Alaturi de el il mai regasim pe Bill Heck din Locke & Key, pe Brianne Tju, din Light as Feather, Spencer Sutherland, Vote For Love, Fiona Stumptown sau Cassie Beck din Chicago Med sau Brooke Bloom din Homecoming.

Cele patru primele episoade au fost disponibile inca de la inceput pe Amazon Prime si celelalte sunt difuzate unul pe saptamana. Sezonul 1 are 8 episoade in total.

Serialul seamana putin cu Pretty Little Liars. Dificil sa nu ne gandim la el atunci cand aflam ca este vorba despre un grup de adolescenti hartuiti care ascund la randul lor un secret teribil. Iar personajele sau intriga se apropie si de continuarea la Gossip Girl.

Serialul ne prezinta o generatie noua de adolescenti, fata de cea din filmele din anii’90 dependenti de retelele sociale mai ales. Putem spune ca serialul Euphoria isi face si el simtita prezenta aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *