Serialele franceze care le pot întrece pe cele americane

In ceea ce priveste serialele, Franta a evoluat extrem de mult de cand au aparut, prin anul 1999, primele seriale Premiers Baiser sau Helene et les Garcons sau chiar Sous le soleil. Inspirata de productiile americane, Franta are din ce in ce mai multe seriale de calitate cu actori profesionisti. Iata deci care sunt cele mai bune seriale franceze de descoperit.

Family Business. Gerard Damon, Jonathan Cohen sau Julia Piaton joaca in aceasta productie Netflix care a ajuns deja la al treilea sezon. Povestea este cea a familiei Hazan a carei membri incearca deja de multa vreme sa salveze afacerea familiei, lansandu-se intr-o afacere cu cannabis, inainte ca acesta sa fie legalizat.

La Révolution. Un alt serial disponibil pe Netflix, un amestec de fictiune, de fantastic si de istorie. Actiunea are loc in secolul 18, in timp de un misterios virus se propaga printre aristocrati si ataca poporul.

10%. Un serial produs in anul 2015 si care spune cu mult umor viata unor actori de la o agentie, inspirandu-se de la Dominique Besnehard, un director de casting.

Validée. O adevarata comoara de origine franceza, ni-l prezinta pe rapperul Hatik care este si un excelent actor. Povestea ne prezinta rapul si rivalitatile din aceasta lume. Un sezon cu numarul 2 va aparea in curand.

Derby Girl. Chloé Jouannet joaca aici rolul unei patinatoare artistice care trebuie sa se reconverteasca si sa aleaga o alta misiune. Este o comedie foarte buna care a convins pe deplin publicul.

Cheyenne et Lola. Este un thriller palpitant unde Verrle Baetens si Charoltee Le Bon isi dau replica. Intriga este una pasionanta si personajele extrem de colorate.

Souviens-toi. Este un mini serial de 6 episoade unde Sami Bouajila are rolul unui comandant care trebuie sa rezolve Ancheta unei crime.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *