Princess Bride: o comedie romantică scoțiană

Un nou romcom pe Netflix, Princess Bride, ne duce direct in Scotia pentru o relatie romantica intre Brooke Shields si Carry Elwes.

Scurtul synopsis oficial al filmului este de ajuns sa ne convinga ca merita sa fie vizionat. Atunci cand o autoare de origine americana negociaza achizitionarea unui casttel din Scotia cu proprietarul, un duce morocanos si retincent, rezultatul este mai mult decat un compromis.

Cei doi pornesc evident cu stangul, inainte ca magia de Craciun sa intervina si sa opereze. Pe de o parte o avem pe Sophie, o scriitoare de success care se indragosteste de castelul in care tatal sau si-a petrecut copilaria. Pe de alta parte il avem pe Myles, proprietarul morocanos de castel caruia ii place sa stea de unul singur pe proprietatea sa imensa. Intre cei doi se afla micuta comunitate care se reuneste la pub pentru a bea un pahar. Si, pe parcursul a cateva saptamani, coabitarea dificila dintre Sophie si Myles se transforma intr-un basm.

Nu mai este nimic de adaugat, suntem in prezenta unei comedii romantice clasice, o comedie cheesy. Princess Bride este cel mai potrivit film pentru pasionatii de comedii romantice. Duoul principal, interpretat de Brooke Shields si Carry Elwes si celellate ingrediente ale comediei romantice sunt prezente: decorurile sublime ale Scotiei, castelele sale, atmosfera feel good pe ritmuri de folclor local, personaje secundare de care ne atasam rapid si zapada care incepe sa cada in ziua de Revelion.

Pe scurt, Princess Bride are toate ingredientele necesare unei comedii romantice reusite, este ideala pentru cei care obisnuiau sa vizioneze filme pe canalul Hallmark. Cu o ceasca de ciocolata calda in mana, sub o patura groasa, vizioneaza impreuna cu o persoana draga tie acest film. Si, daca acest gen te atrage in mod deosebit, iti amintim ca Netflix mai are in catalog filme asemanatoare precum Love Hard, Christmas Flow si The Princess Switch.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *