Pretty Smart, noul sitcom disponibil pe Netflix

Pretty Smart este noul sitcom made in Netflix care ne spune povestea lui Chelsea, o tanara fortata sa se mute in capatul celalalt al Statelor Unite, la sora sa, dupa ce s-a separat de iubit. Scriitoare si licentiata la Harvard, Chelsea are foarte putine lucruri in comun cu sora sa si cei trei colocatari ai sai- Grant, Solana si Jayden.

Oare tanara va reusi sa isi faca o noua viata? Cine stie, poate ca proximitatea cu aceste personaje extravagante este cel mai bun lucru care a putut sa i se intample.

In serial o regasim astfel pe Emily Osment, o actrita si cantareata americana care a fost vazuta mai ales in Hannah Montana, sau mai recent in Almost Family, in rolul lui Chelsea. Olivia Makclin, din The Young Pope, are rolul surorii sale, in timp ce cei trei colocatari, Grant, Solana si Jayden sunt interpretati de catre Gregg Sulkin (Runaways), Cinthya Carmona (Greenhouse Academy) si Michael Hsu Rosen (Tiny Pretty Things).

Daca iti plac serialele sitcom precum The Big Bang Theory sau 2 Broke Girls, cu siguranta ca iti va placea si acest serial cu umorul sau original. La fel ca si Penny care devine prietena cu simpaticii geeks de langa ea, Claire va trebui sa se adapteze unui nou mediu si noilor sai colocatari. Confruntarea dintre cele doua parti se va lasa cu scantei, fara doar si poate. Dar, pana la urma, se va dovedi benefica, oferind cele mai amuzante si cele mai emotionante momente.

Si daca aceste lucruri nu te-au convins inca, trebuie sa stii ca in spatele serialului se afla Jack Dolgen, care a lucrat la My Crazy Ex- Girlfriend, dar si Doug Mand, care a scris scenariul si pentru How I Met Your Mother. Un lucru foarte promitator pentru un sitcom!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *