Nightmare Alley cu Bradley Cooper și Cate Blanchett

De ce trebuie neaparat sa vizionezi Nightmare Alley cu Bradley Cooper si Cate Blanchett?

La aproape cinci ani de la basmul fantastic The Shape of Water (2017), film cu care a reusit sa obtina numai putin de 4 statuete aurite, realizatorul Guillermo del Torro revine cu Nightmare Alley, care va fi lansat in cinematografe pe data de 19 ianuarie 2022.

Adaptare a romanului cu acleasi nume al lui William Lindsay Gresham, publicat in anul 1946, acest thriller sumbru se bucura de prezenta actorilor Bradley Cooper si Cate Blanchett, care ofera o prestatie excelenta din toate punctele devedere.

O intriga captivanta

De data aceasta, cineastul mexican ii duce pe spectator in anul 1940, in cadrul unui balci itinerant in care numerele se inlantuie in sanul unei atmosfere minunate si infioratoare deopotriva. Urmarim marirea si decaderea lui Stanton Carlisle (Bradley Cooper), un vagabond ranit care vrea sa se initieze in arta spectacolului.

Dupa ce este format de clarvazatoarea Zeena si sotul acesteia Pete, barbatul devine stapan in arta manipularii si se foloseste de numarul creat pentru a sustrage bani de la elita new-yorkeza cu ajutorul asistentei sale Molly, alias Elektra, femeia electrica. Insa visul american se va transforma intr-un veritabil cosmar.

Un magnat, extrem de periculos si puternic, macinat de remuscari, va apela la Stanton pentru a o contacta pe fiica sa defuncta. Pentru a-l ajuta, Stanton intentioneaza sa apeleze la Dr. Lilith Ritter, o psihanalista misterioasa, interpretata cu brio de catre Cate Blanchett.

Insa, aceasta femeie fatala, insetata de razbunare, este decisa, la randul sau, sa il manipuleze pe manipulator si sa ii precipiteze caderea.

Filmul beneficiaza de o serie de decoruri extravagante. Guillermo del Torro a construit un film magistral cu un ansamblu de atractii specifice ale epocii. Incepand cu data de 19 ianuarie 2022 filmul va fi lansat in cinematografe si spectatorii se pot bucura de el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *