Love Hard, comedia romantică de Crăciun de pe Netflix

Netflix va oferi abonatilor sai o multime de suprize si noutati. Mai ales filme si seriale de Craciun. Si printre noutati se numara si comedia romantica Love Hard. Daca anul 2020 a fost foarte generos cu abonatii Netflix, anul 2021, de Craciun va fi si mai bine.

Pe Netflix deci, magia Craciunului nu asteapta deci primii fulgi de nea.

Love Hard este o comedie romantica pe care o vei adora cu siguranta. Ni se prezinta aici destinul lui Natalie, o tanara plina de viata si incantatoare, care are, fara sa vrea, o multime de deceptii si esecuri in viata amoroasa.

Intr-o zi, da peste barbatul ideal intr-o aplicatie de intalniri si se indragosteste de el fara sa il fi vazut vreodata.

Pentru a concretiza relatia lor, ii face o surpriza si merge la el la New York de Craciun. Dar, ajungand la el, realizeaza ca a fost o victima a catfishingului si ca cel de care s-a indragostit nu este cine pretinde a fi. Timidul Josh se decide sa o ajute sa il seduca pe frumosul Tag caruia i-a furat imaginea pentru a o face sa il ierte.

Natalie este interpretata de catre celebra Elena din The Vampire Diaries, Nina Dobrev. Aici joaca alaturi de foarte seducatorul Darren Barnet. Al treilea actor principal din acest serial romantic este Jimmy O. Yang. Este cel care il interpreteaza pe adevaratul Josh si care este cunoscut pentru rolurile sale din Silicon Valley, Crazy Rich Asians, dar si pentru spectacolele sale de stand up.

Este o comedie despre micile minciuni. Sau de felul in care putem distorsonia realitatea pentru ca lucrurile sa fie in favoarea noastra. Dar abordeaza si chestiunea falselor identitati, fie ca vorbim despre Internet, fie ca vorbim despre aplicatiile de dating.

Dar, bineinteles, are ingredientele clasice ale genului- un orasel American inzapezit plin de farmec, traditii familiale de Craciun sau un gagiu frumos si foarte popular.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *