Girl Power – cele mai bune seriale la care să te uiți

Daca vrei sa vezi un serial bun si daca ai nevoie de o doza de umor sau de girl power, iata o lista cu micile comori pe care ar trebui sa le descoperi cat mai repede.

The Bold Type. Serialul ne prezinta viata a trei new-yorkeze, Jane, Kat si Sutton. Cele trei traiesc visul american si lucreaza pentru celebra revista pentru femei Scarlet. Si vor avea si zile bune si zile rele, incercand sa intre in lumea plina de paiete sau de strasuri care le inconjoara. Dar aici vei gasi si numeroase subiecte ale societatii precum homofobia sau retelele sociale.

Girlboss. Este inainte de toate povestea lui Sophia Amorouso, creatoarea Nasty Gal. Inspirat din propria sa carte, serialul ne spune cum plecand de jos, aceasta a ajuns in fruntea uui gigant care vinde haine pret- a – porter on line.

Grace and Frankie. Un show televizat de origine americana, acest serial este cel care ii aduna pe emblematicii Jane Fonda si pe Lily Tomlin, in rolul lui Grace si Frankie. Una este o femeie de afaceri foarte cunoscuta, alta este o hippie californiana. Si nimic nu pare sa le fi predestinat sa se cunoasca si sa se aprecieze. Sa nu mai vorbim despre sotii lor- cei doi s-au indragostit unii de altii si se vor casatori!

Why Women Kill. Primul sezon se deruleaza in trei epoci diferite. Trei femei sunt legate in mod interesant de casa pe care au ocupat-o in mod succesiv si unde au fost si tradate. In anul 1963, Beth Ann a decis sa se imprieteneasca cu amanta sotului sau. In anul 1984 Simone descopera ca sotul sau este homosexual. Iar in anul 2019, Taylor, o femeie care se afla intr-o relatie deschisa, ii cere partenerului sau sa o primeasca si pe amanta sa. Este vorba despre un serial plin de surprize si de rasturnari de situatie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *