Filmele Feel Good de urmărit pe Netflix

Atunci cand circumstantele ne imping, ce poate fi mai frumos decat sa ne uitam la filme feel good? Acestea ne pot determina sa ne schimbam ideile in mare masura. Va propunem in cele ce urmeaza o selectie de filme feel good disponibile pe Netflix.

Love Actually de Richard Curtis
Veritabil clasic al comediilor romantice de Craciun, Love Actually se reintoarce pe platformele de streaming. Realizat in anul 2003 de catre Richard Curtis, lung-metrajul se deruleaza in perioada sarbatorilor de sfarsit de an la Londra si urmareste povestile de dragoste a mai multe personaje.

Mama Mia: Here We Go Again de Ol Parker
10 ani de la lansarea primului film, distributia, aproape completa, se reuneste pentru mult asteptatul Mama Mia: Here We Go Again. Mai multi ani au trecut si protagonsitii se reunesc pe o insula greceasca paradisiaca. Daca in primul film aventurile lui Donna sunt evocate cu mare grija datorita jurnalului sau intim, al doilea film pune in scena anii sai din tinerete. Donna, proaspat absolventa, calatoreste de-a lungul Europei.

Vezi și Cele mai bune filme de Crăciun de vizionat în 2022.

Love Hard de Hernan Jimenez
Aceasta comedie romantica de Craciun vorbeste despre cliseele epocii noastre, despre retelele sociale si aplicatiile de dating. Nathalia, interpretata de Nina Dobrev nu reuseste sa isi gaseasca sufletul pereche. La fel ca multe alte tinere de varsta sa, se inscrie pe o aplicatie de dating. Il intalneste pe Tag si este convinsa ca este cea mai potrivita persoana pentru ea.

Dupa mai multe saptamani de conversatii telefonice, Nathalie decide sa il surprinda si sa il viziteze timp de cateva zile de Revelion. Insa, ajunsa la fata locului, Nathalie descopera ca barbatul cu care a vorbit timp de cateva zile nici macar nu seamana cu persoana din poza de profil.

Valentine’s Day de Gary Marshall
Valentine’s Day este o comedie romantica prin excelenta. Povestile de iubire a mai multor locuitori ai orasului Los Angeles se incruciseaza pe data de 14 ferbruarie, de Ziua Indragostitilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *