Filme și seriale dacă ți-a plăcut Squid Game

Deja te-ai uitat in binge-watching la noul serial Squid Game, care a devenit foarte repede cel mai privit serial din istoria Netflix? Iata in acest caz care sunt filmele si serialele la care sa te uiti daca ti-a placut si tie noul fenomen Netflix.

Battle Royale. Elevii de la un colegiu din Shiroiwa sunt dusi pe o insula pustie de o armata misterioasa. Aici afla ca vor juca un joc si scopul este sa se omoare intre ei. Iar in trei zile, supravietuitorii se vor putea intoarce la ei acasa.

Alice in Borderland. Arisu, un tanar pasionat de jocurile video si cei mai buni prieteni ai sai sunt catapultati intr-un Tokyo alternativ absolut pustiu. Aici, pentru a supravietui, vor trebui sa faca fata unor probe extrem de periculoase.

Reality Z. In timp ce orasul Rio de Janeiro este invadat de zombies, participantii si producatorii de la un reality show sunt inchisi in sudioul unui canal de televiziune. Impreuna, vor incerca sa supravietuiasca atacurilor acestora.

Chief of Staff. Diplomat al Universitatii Politiei Nationale coreene, Jang Tae-jun vrea o schimbare in cariera si se lanseaza in politica. Devine astfel asistent al unui legislator, fiind cel mai ambitios, mai determinat si cel mai fermecator. Si pentru a-si atinge obiectivele personale, se foloseste de puterea sa pentru a putea influenta deciziile politice. O drama politica pe care trebuie sa o descoperi daca il adori pe Ki-hoon din Squid Game.

Cube. Cinci persoane sunt inchise intr-o inchisoare in forma de cub, compus din diverse parti care comunica intre ele. Pentru a scapa de aici, vor trebui sa se ajute unii pe altii, dar si sa scape din calea unor numeroase capcane mortale. Un obiectiv foarte greu, pe masura ce tensiunile intre ei incep sa fie din ce in ce mai mari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *