Filme în care temperatura urcă, de văzut după After

Relatia tumultuoasa dintre Tessa si Hardin a pasionat atat cititorii, cat si spectatorii celebrei saga After. Dar, exista si alte modalitati de a-ti oferi o doza buna de frisoane romantice. Iata deci o selectie de filme de vazut dupa After.

Endless Love. Este un film din 2014, un remake al unui film Italian al lui Franco Zeffirrelli. Acest film urmareste dragostea dintre Jade, o tanara din inalta societate si David, un baiat fara bani, dar cu un farmec irezistibil. Familia tinerei, mai ales tatal sau, incearca sa ii desparta prin orice mijloace.

The Best Of Me. Este un film de dragoste, foarte romantic, un film adaptat dupa romanul lui Nicholas Sparks. Aici ni se spune povestea de dragoste imposibila dintre Amanda si Dawson. Sunt cei mai indragostiti, pana cand un accident dramatic are loc. In timpul unei certi cu tatal sau, Dawson isi omoara din greseala verisorul. Este condamnat la 8 ani de inchisoare si rupe legaturile cu Amanda pentru ca aceasta sa poata sa isi reface viata. Se revad la 20 de ani distanta la o inmormanate si dragostea renaste imediat.

Newness. Este o drama romantica din 2018 unde ni se prezinta destinul lui Martin si Gabriella, un cuplu tanar care traieste la Los Angeles. Au in aparenta o relatie frumoasa si linistita, dar in realitate, se plictisesc. Intr-o seara, se inseala reciproc. Dupa ce recunosc infidelitatile, decid sa aduca un plus de picant in vietile lor, traind sau incercand noi experiente.

You get me- o pasiune periculoasa. Ni se prezinta aici destinul tanaraului Tyler care se lasa sedus de misterioasa si seducatoarea Holly. Dar aceasta nu este misterioasa deloc. Foarte rapid, va deveni obsedata de Tyler si pentru ca Tyler sa se reintoarca la ea, va fi gata de orice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *