Filme de vizionat la cinema în ianuarie

Care sunt filmele pe care le putem viziona la cinema in ianuarie 2022? Inca din prima luna a anului ne putem bucura de o serie de filme frumoase si interesante. Printre cele mai asteptate lung-metraje ale lunii ianuarie se numara si Spencer.

Spencer, de Pablo Lorrain
Este vorba de al treilea film din acest gen oferit de Pablo Lorrain. Dupa un film bazat pe viata lui Jackie Kennedy si pe viata lui Pablo Neruda, realizatorul pune in evidenta o anumita perioada din viata Dianei Spencer. Filmul ne transporta in anul 1991, in cadrul unei vacante decisive pe care Diana o petrece cu familia regala, in perioada in care decide sa divorteze de printul Charles.

Filmul Spencer este disponibil pe Prime Video incepand cu data de 17 ianuarie.

Jane by Charlotte de Charlotte Gainsbourg
In acest documentar confidential, declaratia de iubire vibranta al unei fete fata de mama sa, doua femei artist care dialogheaza intre Netw York si Britania: raportul fata de scena, statutul de mama, insomnia, moartea lui Kate…

Filmul Jane by Charlotte va fi disponibil in cinema incepand cu data de 12 ianuarie.

Mali Twist de Robert Guediguian
Istoria filmului Mali Twist se deruleaza la inceputul anului 1960, la Mali. Tineretea traieste in ritmul euforiei si independetei proaspat dobandite de catre tara si unui twist venit din Franta si America. Samba, fiul unui comerciant putred de bogat, este dedicat trup si suflet idealului revolutionar. Parcurge tara in lung si in lat pentru a le explica taranilor virtutile socialismului. In cursul uneia din misiunile sale, Samba face cunostinta cu Lara. Tanara femeie fuge de familia sa care incearca sa o casatoreasca cu forta. Samba si Lara stiu ca relatia lor de iubire este amenintata. Insa, spera ca, pentru ei, la fel ca si pentru Mali, cerul se va lumina odata si odata.

Filmul este deja disponibil in cinematografe, din 5 ianuarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *