Encanto: un film Disney superb din punct de vedere vizual

Byron Howard si Jared Bush, realizatorii cunoscutului Zootopia, se reintorc cu o productie noua, Encanto. Filmul a fost lansat in cinematografe pe data de 24 noiembrie.

Encanto: cand Disney ataca cultura colombiana

Pentru filmul de animatie cu numarul 60, studiourile Disney au decis sa se concentreze asupra culturii colombiene. Dupa Coco, Vaiana si Luca, care explorau noi culturi si noi moravuri, Disney contina sa mizeze pe diversitate odata cu noul sau film de animatie, Encanto. Intr-un loc misterios, cocotat in Colombia, fiecare membru al familiei Madrigal poseda o putere unica. Toata lumea in afara de Mirabel, care trebuie sa compenseze lipsa unei puteri speciale cu generozitatea sa, cu bunavointa si motivatia de care da dovada.

Encanto este o propunere generoasa din partea Disney. Comedie muzicala colorata si antrenanta, studiourile Disney mizeaza totul pe aceasta noua productie. Limbajul vizual este modern si impresionant. Encanto este o opera extrem de colorata care ii va incanta cu siguranta pe cei mici si pe cei mari deopotriva. Cu ajutorul unor persoane de care ne atasam imediat, lung-metrajul ne prezinta o reprezentare frumoasa a Americii Latine si le permite tinerilor sa invete mai multe lucruri despre diversitatea etnica.

Cantece extrem de reusite
La fel ca si Vaiana, Encanto mizeaza pe abordarea muzicala. Lung-metrajul se articuleaza cam in acelasi mod, in jurul unei tinere fete, cu numeroase melodii, mai reusite sau mai putin reusite. Insa, din punct de vedere muzical, Encanto este cu mult deasupra filmului Vaiana. Toate melodiile sunt antrenante. Odata cu Encato, Disney incearca intr-un fel sa copieze metoda Pixar. Cu alte cuvinte, mizeaza pe cartea emotiei. Si, aceasta noua abordare functioneaza de minune, Encanto va fi fara indoiala pe placul unui numar mare de spectatori.

Encanto este disponibil in cinema incepand cu data de 24 noiembrie. Vizioneaza-l si tu si nu vei regreta alegerea facuta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *