Christmas Flow, o comedie foarte cool de Crăciun pe Netflix

Craciunul se apropie cu pasi repezi si Netflix vrea sa ne faca cea mai frumoasa surpriza cu cele mai interesante filme si seriale de acest gen, pe langa Dash and Lily, excelentul Home For Christmas sau 3 Noëls. Cea mai recenta noutate este Christmas Flow, o comedie romantica franceza, cu Tayc si Shirine Boutella.

Oare doua persoane perfect opuse pot ceda magiei Craciunului? Oare se vor apropia si vor ramane impreuna? Raspunsul in acest serial hip-ho-ho-ho…
De Craciun, cel mai adesea, serialele ne prezinta o poveste imposibila de iubire in ambianta sarbatorilor de sfarsit de an, la care ne uitam de sub plapuma sau patura, cu o ciocolata fierbinte in mana.

Asta se intampla si in comedia romantica Christmas Flow. Este o poveste de iubire imposibila dintre un rapper controversat si o jurnalista care a scris un articol despre el, dar nu a spus lucruri bune despre cantecele sale.

Afectat de un scandal de misoginism, rapperul Marcus incearca sa isi refaca imaginea in apropierea Craciunului. Cand merge la un post de politie se intalneste cu o jurnalista pasionata, care tocmai a scris un articol despre el si care il detesta. Un schimb involuntar de genti ii va face sa se reintalneasca mult mai repede decat ar fi crezut. Ba chiar si sa petreaca Craciunul impreuna, dar fara sa isi faca cadouri.

In rolul jurnalistei o regasim pe Shirine Boutella, care a mai putut fi vauta de fanii Netflix in Lupin. Camille Lou, cantareata si actrita Aloise Sauvage si Walid Ben Mabrouk completeaza si ei castingul. Serialul este scris de catre Henri Debeurme, Victor Rodenbachsi Marianne Levy si produs de catre Nadege Louiseau.

Pregateste deci ciocolata fierbinte, cea mai groasa patura deoarece un nou serial te asteapta sa il savurezi dupa ce ai impodobit bradul…

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *