Cele mai bune filme de Crăciun pe Netflix 2022

Cele mai bune filme de Craciun la care sa te uiti pe Netflix

Odata cu aparitia celei mai frumoase perioade din an, nevoia de a vedea un film sau mai multe de Craciun, isi face si ea simtita prezenta. Poti sa iei pe tine cea mai pufoasa pijama, sa iti prepari un ceai fierbinte sau un vin fiert, de ce nu, si sa te uiti la Netflix!

The Christmas Chronicles. Cu Kurt Russel in rolul lui Mos Craciun, acest film spune povestea lui Kate si Teddy, frate si sora, care vor sa il filmeze pe Mos atunci cand va pune cadourile sub brad. Dar, pentru ca nu totul merge exact cum a fost prevazut, cei doi vor invata cum sa salveze spiritul Craciunului.

Love Hard. Natalie, o tanara care locuieste singura la Los Angeles leaga o relatie la distanta cu un tanar frumos pe care il intalneste pe un site de intalniri. Este extrem de indragostita si decide sa il surprinda pe acesta si sa ii faca o vizita fara ca el sa stie. Dar, isi da seama ca sufletul sau pereche nu exista si ca a fost pacalita.

Trilogia Un Schimb Regal. O patisera din Chicago isi da seama ca printesa de Montenaro este sosia sa perfecta! Pentru a scapa de obligatiile sale regale, printesa ii va cere acesteia sa ii ia locul pentru un timp.

Jingle Jangle. Jeronicus Jangle este un inventator de jucarii foarte originale si foarte intersante. Dupa ani in care nu a mai avut succes, acesta isi pierde increderea in sine si renunta la conceperea de jucarii pentru copii. Intr-o zi insa, da peste o inventie magica si decide sa construiasca o sublima jucarie pentru a i-o oferi fiicei sale de Craciun. O comedie muzicala atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *